KIRIKKALE / DELİCE - Şehit Binbaşı Erhan Dikmen Ortaokulu

Okulumuzda yeni eğitim öğretim yılı öğretim yılı uyum etkinlikleri ile başaldı.

May

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan " Pırtlatan Bal" adlı tiyatro oyunu ilgili ile izlendi. Oyunu sergileyen öğrencilerimize ve oyunun yönetmeni Türkçe öğretmenimiz Şeyda AKGÜL' e teşekkür ederiz.

May

8. Sınıf öğrencilerimize LGS öncesi hazırlık ve sınavda başarılı olma stratejileri konusunda eğitim verildi.

Mrt

TAZOF tarafından il genelinde düzenlenen zeka oyunları turnuvasına katıldık. Öğrencilerimizden Mert ÖZDEM reverside 2. Zeynep ERDEM pentagoda 3. ve Mehmet Janberk SEÇEN küre oyununda 3. olarak dereceye girmişlerdir. Öğrencilerimizi ve zeka oyunları öğretmenimiz Hüseyin ŞANSAL' I tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize şiddeti önleme ve akran zorbalığı konusunda farkındalık eğitimi verildi.

Şbt

Bu günlerde ülkece yaşamış olduğumuz zor dönemde  öğrencilerimiz okulları ile buluştu. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin normal hayata uyum sürecini arttırmak ve onları destelemek amacıyla okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından öğrenci ve  velilerimize psikososyal destek programı uygulandı.  Afet bölgesinde bulunan tüm öğrencilerimizin en kısa sürede okullarına kavuşmalarını diliyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Şbt

Rehber Öğretmenimiz tarafından velilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" konusunda eğitim verildi.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimize liseler ve türleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

Tazof Türkiye geneli zeka oyunları turnuvası için Zeka oyunları eğitmenimiz Hüseyin ŞANSAL öncülüğünde okul oyun takımları oluşturuldu.

Ara

Öğrencilerimize TBM Sağlıklı Yaşam konusunda eğitim verildi.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni ve Halk Eğitim Merkezi desteği ile yürütülen " Minik Eller Toprakla Buluştu" sera projesinin açılışı yapıldı. Öğrencilerimiz viyollere diktikleri roka, ıspanak, marul, tere ve soğanlari toprakla buluşturdu. Açılışa Delice Kaymakamımız Sayın Muhammed Burak AKKÖZ ve Delice Belediye başkanımız Sayın Turgut ÖZDEM katıldılar.

Kas

Okulumuzda hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında okul rehber öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize "Kaynaştırma ve Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları" konusunda eğitim verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törende öğrencilerimiz öğretmenleri ile ilgili şiirlerini okudular, okul korumuz öğretmenleri için hazırladıkları şarkıları seslendirdiler,  öğretmenimiz Hüseyin ŞANSAL kendisi yazdığı "Öğretmen Derler" adlı şiirini okudu ve son olarak öğrencilerimiz "Kiracı" adlı öğretmenliğin önemi ile ilgili tiyatro oyununu sergilediler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramında öğretmenleri Selma KAYA, Serhat BOZKURT ve Hüseyin ŞANSAL ile birlikte fidanları toprakla buluşturarak geleceğe nefes oldular.

Kas

Öğrencilerimize Coğrafya Öğretmeni Ersoy ÖZTÜRK tarafından başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışlar konusunda eğitim verildi.