KIRIKKALE / DELİCE - Şehit Binbaşı Erhan Dikmen Ortaokulu

Kas

Öğrencilerimiz ,öğretmenimiz Dursun ÇÖÇÜ öncülüğünde palumut ağacı tohumlarının filizlenmesi için toprakla buluşturdular. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz doğa bilinci ve ağaç sevgisi konusunda farkındalık kazandılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimze teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Bağımlılıkla Mücadale kapsamında rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize "Sağlıklı Yaşam" konusunda eğitim verildi.

Kas

Zeka oyunları öğrencilerin  eleştirel düşünme, problem çözme, stratejik düşünme ve alternatifli düşünme gibi becerilerini olumlu yönde etkilediği bilinmektedir. Bu amaçla okul müdür yardımcımız aynı zamanda zeka oyunları eğitmeni olan Hüseyin ŞANSAL'ın girişimleri ile zeka oyunları sınıfımız açıldı. Öğretmenimize zeka oyunları sınıfını okulumuza kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.

Eyl

8.Sınıf öğrencilerimize LGS sınavı ile ilgili seminer verildi. Sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimize başarılar diliyor ve her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda yüzyüze eğitim başladı. 5.sınıf öğrencilerimize; Okula uyum, okul kuralları ve  pandemide dikkat edilmesi gereken konular hakkında eğitim verildi.

Haz

Öğrencilerimiz uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başladı. Eğitimin ilk gününde öğrencilerimizin sosyal duygusal ve fiziksel gelişimlerini desteklemek için bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek güzel zaman geçirdiler.

Kas

Öğrencilerimizle Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 4006 Tübitak Bilim fuarını ziyaret ettik

Kas

Öğrencilerimiz 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısı ile farkındalık etkiniliği düzenlediler.Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Özlem ELVAN koordinatörlüğünde öğrencilerimiz pankartlar hazırladılar daha sonra ilçemizde bulunan vatandaşlara ve esnaflara bilgilendirme çalışmaları yaptılar, bilgilenidirme borşürlerini dağıttılar.

Kas

Eğlenceli geçen Türkçe derslerimizle öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor

Kas

Okul Müdürmüz Uğur ÖZDEM ile öğretmenlerimiz "Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında öğrencilerimizin ailelerini ziyaret etmek için Meşeyayla İmirli Sahçalı Büyükavşar Alcılı köylerine ziyarette bulundular.  Öğretmenlerimiz Meşeyayla köyünde bulunan Meşe Kömürü üretmek için geçici süre ilçemizde bulunan öğrencilerimizn ailesini  ziyaret ettiler.Öğrencilerin yaşadığı ortamı yerinde incelediler ailelerle görüşüp sorunlarını dinlediler çocukların bakımı eğitimi vb konularda bilgilendirmede bulundular. 5. sınıf öğrencimiz Gamze BOZER'in köyde bulunan ailesinin iş yerine ziyarette bulundular. Son olarak 2.sınıf öğrencimiz Eylül ÇINAR'ın aile ile görüştüler.

Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün geçen yıl başlatmış olduğu" Bir Kahvenizi İçeriz " adlı aile ziyaret projesi bu yılda devam ediyor .İlk ziyaretimiz öğrencimiz Doğan Can BİÇİCİ'nin ailesi oldu.

Eyl

Düzenlenen toplantıda okul müdürümüz Uğur ÖZDEM velilere yeni eğitim öğretim yılında okulun hedeflerini,planlanan çalışmaları açıkladı ve velilerden beklentilerini dile getirdi.Öğretmenlerimiz dersleri ile ilgili gerekli önerilerde bulundular .Son olarak LGS sınavı hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Nis

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri MKE Silah Fabrikası bünyesinde bulunan Silah Müzesini gezdiler. Silah fabrikası Eğitim ve Kültür işleri şefi Dursun AYDIN´dan müzede bulunan  eserler hakkında, Silah Fabrikasının tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. (24.10.2018)