KIRIKKALE / DELİCE - Şehit Binbaşı Erhan Dikmen Ortaokulu

May

8. Sınıf öğrencilerimize LGS'den önce, sınav sırasında ve sınavdan sonra yapacakları ile ilgili bilgilendirme  ve eğitim toplantısı düzenlenmiştir.

Mrt

Öğrencileirmiz  Kırıkkale Bilim Merkezini ziyaret ettiler. Merkezde hem eğlenceli dakikalar geçirdiler hem de öğrendikleri ve ilerleyen zamanda öğrenecekleri konularla ilgili yaparak yaşayarak öğrenme imkanı bulmuşlardır.  Ayrıca İslami Değerler Müzesini ziyaret ederek manevi kültürel değerlerimizi yakından inceleme fırsatı buldular.

Şbt

Öğrencilerimizin psikolojik sağlıklarını korumak ve güçlendirmek amacıyla duygularını tanıma ve kontrol etme becerisini geliştien "DuygularımıTanıyorum" etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okul zeka oyunları takımımız Delice Gençlik Merkezini ziyaret etti. Öğrencilerimiz il genelinde yapılacak turnuvalara hazırlık amacıyla zeka oyunları eğitmenimiz Hüseyin ŞANSAL ile birlikte çalışmalarını  sürdürdüler.

Şbt

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerini arttırmak ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla "Meslekleri Tanıtım Semineri" yapılmıştır.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü'nü daha iyi anlamak için hazırlamış olduğumuz gazete yayında.

Ara

Öğrencilerimize sağlıklı yaşam eğitimi kapsamında doğru beslenme ve temizlik konularında bilgi verildi.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine liseler ve lise türleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize teknolojinin doğru kullanımı, dijital okur yazarlık, teknolojinin yanlış kullanımının zararları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

Öğrencilerimizin lise türleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak için Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ve Kırıkkale Fen Lisesine ziyaret düzenlendi. Gezide öğrenciler meslek lisesinin bölümleri hakkında bilgi aldılar. Ardından Fen Lisesi hakkında bilgi alıp okulun bölümlerini incelediler. Fen Lisesinde olan eski mezun öğrencilerimizle sohbet ederek onlarla birlikte yemek yediler. Ziyaret sonrası öğretmenleri Hüseyin ŞANSAL Recep DENİZOĞLU ve Ali KOCABAŞ ile birlikte alıveriş merkezine giderek eğlenceli zaman geçirdiler.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin mesleki gelişimlerini sağlamak için "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi. Delice Ceza İnfaz Kurumunda görevli Psikolog Büşra Hanım ve İnfaz Koruma Memuru Yunus Emre Bey meslekleri ile ilgili bilgi verdiler. Öğrencilerin sorularını cevapladılar.

Kas

Öğrencilerimiz, Müdür Yardımcımız Hüseyin ŞANSAL ve Öğretmenimiz Tuğba GÜNAY ile birlikte ilçe kütüphanesini ziyaret ettiler. Kütüphanenin işleyişi hakkında bilgi aldılar ve kütüphaneye üye oldular.

Okul rehberlik öğretmenimiz tarafından velilerimize mahremiyet eğitimi verildi.

Eyl

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS ve ortaöğretime geçiş sistemi hakkında eğitim verildi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında şehitlerimiz anıldı, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı ve öğrencilerimize günün önemi ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.